iPhone'da Instagram Sesli Mesajlar Nasıl İndirilir?

instagram, sesli mesajları indirme, iphone, ses kaydı indirme, dmden ses kaydı indirme, telefona ses kaydı indirme, iphone ses kaydı indirme

iPhone'da Instagram Sesli Mesajlar Nasıl İndirilir?

Instagram uygulamasında sesli mesajları ve diğer ses dosyalarını kaydetmenin yerel bir yolu yoktur, ancak her iPhone'da yerleşik bir ekran kaydedici vardır. Bunu ve bir ses dönüştürme uygulamasını kullanarak, bu ses dosyalarını kaydedebilir ve hemen her yere gönderebiliriz.

Başlamak için iPhone'unuzda Instagram'ı açın ve özel mesajlarınızı açmak için sağ üst köşedeki "Mesaj" simgesine dokunun.

Açmak istediğiniz mesajı bulun ve açmak için dokunun.



Kontrol Merkezini açmak için sağ üst köşeden parmağınızı aşağı kaydırın , ardından ekranınızdaki her şeyin videosunu ve sesini yakalamaya başlamak için "Kaydet" simgesine dokunun.

Burada dairesel Kayıt simgesini görmüyorsanız, bunu Kontrol Merkezinize eklemeniz gerekebilir .



Parmağınızı siyah çizginin yakınına yerleştirerek ekranı yukarı kaydırın ve Denetim Merkezi'ni kapatıp Instagram'a geri dönün.

Kaydetmek için Instagram sesli notundaki oynat düğmesine basın.



Bittiğinde, ekranı telefonun sağ üst köşesinden aşağı doğru sürükleyerek "Kontrol Merkezi" ni tekrar açın. Kaydı durdurmak için "Kaydet" düğmesine bir kez daha basın.



"Fotoğraflar" uygulamasını açın ve yeni kaydettiğiniz video dosyasını bulun.



Açmak için oluşturduğunuz video dosyasına dokunun.



Sağ üst köşede, klibi ihtiyacımız olan uzunlukta kırpabilmemiz için "Düzenle" ye basın. Burada, sadece ihtiyacımız olan sesi bırakarak baştan ve sondan kurtulacağız.



Her iki uçtaki sarı işaretçileri istediğiniz yere sürükleyerek videonun başlangıcını ve sonunu istediğiniz yere taşıyın. Klibi istediğiniz uzunlukta aldıktan sonra, alttaki "Bitti" ye dokunun.



Sesi Videodan Ayırma

Burada durabilir ve istediğiniz zaman video dosyasını dinleyebilirsiniz - veya videoyu üçüncü taraf bir uygulama ile kesip sadece sesi içeren bir MP3 dosyası oluşturabilirsiniz.

App Store'u açın ve video dosyalarını .mp3 gibi yalnızca ses içeren bir dosyaya dönüştüren ücretsiz uygulamalardan birini indirin. Çok sayıda seçenek var, ancak daha iyi ücretsiz olanlardan bazıları MyMP3 (bu eğitim için kullanacağız), Media Converter ve Video'dan MP3'e.



Uygulamayı açın ve sağ üstteki büyütece dokunun.



"Galeriden video seç" e dokunun ve sorarsa uygulamaya Fotoğraflar için erişim izni verin.



Dönüştürmek istediğiniz videoyu bulun ve ona dokunun. Ardından dönüşümü gerçekleştirmek için "Seç" e dokunun.



Dosyayı açmak, göndermek veya yeniden adlandırmak için dosyanın sağındaki üç noktaya dokunun.



Bir kez yapıldığında, MyMP3 videoyu dosyadan kesecek ve ardından desteklenen herhangi bir cihazda oynatabileceğiniz bir MP3'e sıkıştıracaktır.

" iPhone'da Instagram Sesli Mesajlar Nasıl İndirilir?" Yazısı Hakkında 2 yorum

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler